Sollicitatie

Wij kunnen bijna altijd wel gemotiveerde schoonmakers en schoonmaaksters gebruiken. Wij zijn een bedrijf met het hart op de juiste plek. Wij zorgen goed voor ons personeel. Klopt, wij vragen kwaliteit en inzet, maar daar stellen wij ook wat tegenover. Behalve een uitstekend salaris investeren wij met Ossel Acadamy in jouw opleiding. Bij ons kun je een vak leren. Ook is er een sociaal fonds, bestemd voor hulpbehoevende ouderen en scholing voor kinderen. Wij geven om onze mensen, daarom deel je mee in de winst. Ons succes is ook jouw succes!

Betrokkenheid, verbondenheid, liefde voor het vak, interesse en motivatie. Dat is het uitgangspunt. Werken vanuit eer en geweten. Je best doen en je taken naar behoren uitvoeren. Dat is wat wij van jou vragen. Als jij een stap richting Ossel Schoonmaakbedrijf zet, dan komen wij je heel graag tegemoet. Dan is er toekomst voor jou binnen onze onderneming. Dan staan wij met raad en daad voor jou klaar.

Wat kun je bij Ossel Schoonmaakbedrijf verwachten?

  • Een fijne werksfeer, met leuke collega’s en een grote teamspirit.
  • Een bedrijfsongevallenverzekering, mocht er ooit eens iets gebeuren.
  • En sociaal fonds voor het geval je in moeilijkheden raakt.
  • Een bedrijfsspaarregeling met een aantrekkelijke fiscale regeling.
  • Opleiding en begeleiding bij Ossel Acadamy. Je leert alle kneepjes van het vak.
  • Leuke bedrijfsuitstapjes, verwendagen en extraatjes met de feestdagen.
  • En natuurlijk ook een mooi salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Wist je dat maar liefst 100% van onze professionals een schoonmaakopleiding heeft genoten, tegen het 5% landelijk gemiddelde? Wist je dat je bij Ossel Schoonmaakbedrijf het ziekteverzuim minder dan 3% is, dit tegen 9% in de totale schoonmaakbranche? Dat komt omdat wij goed zijn voor elkaar en plezier hebben in dat wat we doen. Heb je belangstelling om ons team te komen versterken? Neem dan contact op, of vul het sollicitatieformulier in.


Sollicitatie formulier downloaden

Klik hier om het sollicitatieformulier te downloaden