Welkom bij Ossel Schoonmaakbedrijf

Ossel Schoonmaak is al jaren een succesvol familiebedrijf. Dat succes danken we aan onze aanpak: maatwerk, efficiency, mensgericht ondernemen, klantgericht werken en vanzelfsprekend hoge kwaliteit leveren. Schone beloftes worden bij Ossel Schoonmaakbedrijf werkelijkheid!

In een vergelijking van Limburgse schoonmaakbedrijven springt Ossel er al snel uit. Ossel is zichtbaar anders. Het verschil zit ‘m in de Ossel Touch, onze persoonlijke benadering die berust op kennis van zowel mensen als processen. Een zeldzame combinatie in schoonmaakland, die u wellicht kunt bevestigen.

Het tweede opvallende verschil: wij denken in oplossingen, niet in objecten. De indruk die uw gebouw maakt, reflecteert de sfeer en cultuur van uw organisatie. Wel of niet “schoon” raakt daarmee uw status. Onze klanten zijn ons werk gaan zien als een onderscheidende factor in hun bedrijfsidentiteit. Daar zijn we natuurlijk heel trots op want wat is er nu mooier dan meer dan tevreden klanten?

Onze betrokkenheid is het derde verschil. Wij zijn niet alleen efficiënt en effectief, maar zeer loyaal en servicegericht. Bij ons draait alles om de centrale vraag: wat wilt u als klant? U staat voorop! En dus niet een of ander standaard schoonmaakprogramma.  

Ooit zijn we begonnen vanuit passie voor het vak en die gedrevenheid is, mede dankzij onze tevreden klanten, alleen maar toegenomen.

Wij leiden ons eigen personeel op in de Ossel Academy. Daardoor kunnen we betrouwbare professionals inzetten voor een perfect resultaat, zoals de klant het wil. Afspraak is afspraak!

Iedereen voelt zich beter in een schone omgeving.
Meer woorden hoeven we er eigenlijk niet aan vuil te maken.