Schoonmaken

Schoonmaken begint bij ons met communicatie en overleg en reageren daarop met een schoonmaakconcept op maat, geheel afgestemd op uw eisenpakket. Dit concept bevat heldere instructies voor onze schoonmaaksters en schoonmakers, zodat ook zij uw verwachtingen kennen. Onze professionals werken doelmatig, bescheiden, bijna onopgemerkt. Het resultaat van hun inspanning is des te opvallender: een schone omgeving die een positieve invloed heeft  op de gemoedsrust van uw mensen.

Schoon maken klinkt simpel. Maar bij schoonmaken komt heel wat meer kijken dan wat water en een sopje. Denk maar eens aan het milieu, de veiligheid en de hygiënevoorschriften. Wat dat betreft vertalen we schoonmaken in zorg en van die verplichting zijn we ons terdege bewust. Schoon is voor veel mensen een relatief begrip en wordt vaak gemist als het rommelig en vies is. Maar hoeveel bacteriën huizen er niet in een toetsenbord of leven op de telefoon? Onzichtbare bacillen vieren feest in de sauna en op tafels en stoelen in scholen, kantines, vergaderruimten enz. Dan hebben wij het nog niet over de vloeren. Alles vereist een gedegen aanpak om ziekte en ongemak te voorkomen. Zeker in ruimtes waar mensen bij elkaar komen. Daarom is een specialistische reiniging vereist.

Ossel is een alerte speler in de regionale schoonmaakmarkt. Een platte organisatie met korte lijnen. Wij voeren uit wat u verlangt en adviseren proactief op basis van verbetervoorstellen. Ook dat is een aspect van kwaliteit.

Na een kennismakingsproef scoort Ossel vrijwel 100% klantloyaliteit. Een argument om ons nu te bellen voor een afspraak of om een offerte aan te vragen via onze site. Wij luisteren graag naar u en zorgen straks voor een soepele overgang naar ons als nieuwe schoonmaakpartner. Tenminste, als u dat wenst.